sh-cosmetic - LR forhandler og orgaleder Susanne Høst

Info om sh-cosmetic

Mig og min Orgaleder Audi

Min butik SH-Cosmetic

SH-Cosmetic er et firma jeg har startet hvor jeg sælger LR International´s produkter. Jeg sælger udelukkende LR´s produkter, og det er valg jeg har taget, da jeg syntes at disse produkter er meget lækre og gennem alle de år jeg har været involveret i firmaet har de løbende udviklet mange nye og ligeså lækre produkter.

Jeg startede SH-Cosmetic med drømmen om at tjene lidt ekstra til dagen og vejen. Jeg har gennem mange år nu fået opbygget en stabil virksomhed med dette, og har hjulpet mange nye forhandlere på vej med samme ønske. Mit drøm er nu at dette må blive min hovedindtægtskilde og at jeg derved selv kan bestemme hvornår jeg vil arbejde og hvornår jeg derfor vil holde fri, og hvor mange ugers ferie jeg vil have om året. Dette kan naturligvis kun lade sig gøre i og med at disse produkter også sælger sig selv og at folk altid vender tilbage og vil have mere.

Hvis du har lyst, vil jeg gerne fortælle dig hvordan jeg er kommet så langt og hjælpe jer med at opnå det samme. Hos LR står man aldrig alene, man hjælper hinanden, og der er kurser og foredrag hvor man både kan lære om produkterne, selvudvikling og salg generelt.

Artikkel til Beauty & Succes Okt. 2004

Jeg har haft mit LR kundenr siden juni 1993, ville dengang bare købe alle de lækre LR produkter til mine to døtre og mig selv…til engrospris, direkte fra et lager og derved spare de 30%.

Efter at have boet i Stuttgart 2 år flyttede jeg hjem til Danmark - Smørum i 2000, fik jeg lyst til at prøve kræfter med denne super forretning. Mit første mål var at tjene de 1100kr/måneden, som det kostede at få danske nummerplader på min ”tyske” bil. Jeg gik i gang med at booke home-partier hos venner og bekendte, det viste sig hurtigt, at alle synes rigtig godt om vore produkter. Jeg fik startet nye kunder op, som ville bruge vore lækre produkter, sælge dem videre og/eller ville høre om denne spændende forretning. Så det første mål var hurtigt nået.

Mit næste mål blev lidt større, jeg gik nu efter LR Teamleder Poloen.

Jeg fik startet mange nye kunder op, som vil bruge og sælge vore lækre produkter. Vigtigst af alt er, at opstarten for de nye forhandlere bliver en god oplevelse og det bliver den kun, hvis man hjælper dem i gang, de nye ved intet om denne forretning og de muligheder der er i den. Jeg har mødt utrolig mange søde og positive mennesker, som alle sammen med Ingemar Gustafsson gjorde det muligt for mig, 1. juni 2003 at kalde mig: LR TEAMLEDER, og få min WV Polo : LR HØST.

Ingemar har hjulpet og støttet mig i opbygnigen af min LR forretningen og jeg ved, at jeg altid kan regne med hans hjælp, det er utrolig vigtigt, og med den baggrund satte jeg mig mit næste mål: LR Organisationsleder med Audi A4.

Jeg nyder og glæder mig, det er rigtig dejligt, at kunne vise og hjælpe andre personer til denne mulighed for at tjene lidt ekstra penge, og føler mig utrolig heldig, at jeg har fået denne chance, til at kunne arbejde hvor og hvornår jeg har lyst.

OG NU 1. oktober kan jeg så kalde mig LR Orgaleder, jeg glæder mig til d. 28. oktober, hvor jeg får min Audi A4

Så sæt dig nogle mål, tro på dig selv og fremtiden. HUSK på, LR er en stor og stærk virksomhed, hvor kvalitet og succes er nogle af de vigtigste ord. Vores bonussystem er genialt, man står aldrig alene, da man først har en god forretning, når man har hjulpet andre til at få det.

Tak til alle Jer søde mennesker, som altid er klar nede i Åbenrå, til at hjælpe os alle.

En stor Tak til Ingemar Gustafsson, for altid at ha` tid til mine mange spørgsmål, og som en gang om måneden tar` turen fra Gråsten til Tåstrup, hvor vi samler min gruppe af søde mennesker, og Ingemar deler ud af sine spændende oplevelser og store viden om LR forretningen til min gruppe og mig selv på sin utrolig sjove og positive måde. Tak til Jer alle, uden Jer kunne det ikke lade sig gøre.

Giv LR forretningen en chance – det fortjener du…..

God fornøjelse til Jer alle med LR forretningen

Hilsen Susanne Høst2003 - 2017 sh-cosmetic.dk